Afbeelding
Foto:

Oproep aan de jeugd van Roosendaal: doe mee aan de challenge van CultuurCompaan

ROOSENDAAL - In deze gekke periode – waarin iedereen, jong en oud, wordt gedwongen om thuis te blijven – daagt CultuurCompaan ook de jeugd uit om aan de slag te gaan met het project Ik vergeet je niet. "Je gaat in deze challenge niet alleen, maar samen met iemand uit je omgeving aan de slag. Samen, maar toch op afstand."

Doel van het project is om zoveel mogelijk ouderen en jongeren, verveelde of eenzame inwoners van Roosendaal te betrekken.

"We doen dit door wekelijks creatieve opdrachten aan te bieden. Je kunt alles uitvoeren met spulletjes die je gewoon in je huis kunt vinden (oud karton, papier, stofjes, verf, potloden, enzovoorts)."

Bijzondere kunstinstallaties

Uiteindelijk gaan de kunstenaars van CultuurCompaan alle gemaakte werkstukken ophalen bij de deelnemers en verwerken ze deze tot bijzondere kunstinstallaties.

Het resultaat wordt getoond aan de hele stad zodra de maatregelen rondom het coronavirus zijn opgeheven.

Dat wordt een feestje!

Een verrassingspakket

Ken jij in jouw omgeving mensen die hier behoefte aan hebben en zin hebben om creatief aan de slag te gaan?

Je oma, opa, buurvrouw, vader, tante of je beste vriend bijvoorbeeld.

Stuur dit bericht dan zeker door aan die persoon en geef hem of haar op!

Degene die de meeste mensen weet op te geven voor dit project, wint aan het einde van de coronacrisis een avontuurlijk en creatief verrassingspakket met leuke dingen die je bijvoorbeeld met je vrienden kunt doen die je nu waarschijnlijk al lang niet hebt gezien.

Natuurlijk mag je zelf ook meedoen aan Ik vergeet je niet!

Aanmelden

Meld de geïnteresseerde(n) (en eventueel jezelf) aan via info@cultuurcompaan.nl en geef zijn/haar naam, adresgegevens en e-mailadres door.

Zorg er wel voor dat je de goedkeuring hebt van die persoon of personen.

Nieuwe aanmeldingen krijgen vervolgens een mail met meer informatie, ontvangen wekelijks een nieuwe opdracht en krijgen bovendien een canvas Ik vergeet je niet tasje aan hun deur gehangen.

Informatie

Wil je meer informatie over het project, kijk dan op de website van CultuurCompaan.

Ook op de Facebookpagina van CultuurCompaan plaatsen we regelmatig updates en foto’s van de prachtige werken die worden gemaakt. [l]