DVO 60 voetbalkantine

ROOSENDAAL - Het walking football team van DVO 60 is heel actief binnen de club maar ook daarbuiten. Men is nu gestart met de voetbalkantine.

Normaal wordt er op woensdagmorgen op de velden van de club getraind maar dit wordt nu vanuit thuis gedaan. Reinad Boeren van Sportservice Noord Brabant heeft hiervoor gezorgd. 3 jaar geleden ben ik begonnen met het walking footballen heb toen Piet van Osta benaderd van DVO 60 wat hij er van vond om dit bij DVO 60 te doen. Ik wist vooraf al dat hij ja zou zeggen. Piet is een sport en clubman op en top. Ik ken hem nog van vroeger want hij heeft ook een aantal jaren met mijn vader gevoetbald en beiden praten nog veel over die jaren.

Onze club is momenteel erg enthousiast en we hebben veel leden. Maar in deze moeilijke tijd moet je ervoor zorgen dat ze actief blijven vooral op deze leeftijd. Sporten is erg belangrijk en elke woensdag is het heel druk met de thuisoefeningen. Ook ontvangen ze van mij tips over gezonde voeding. Verder plaatst Piet één maal per week een quiz op de app en daar wordt ook goed gebruik van gemaakt. We hebben al verschillende thema's gehad zoals DVO 60 - Amateurvoetbal West Brabant - België - Ken je Roosendaal - AJAX - Feyenoord en nu krijgen we een muziekquiz. Top echt alleen maar top.

Ook hebben de leden een mooi filmpje gemaakt met als thema Samen staan we sterk. We missen de groep op het veld en ook de CIOS leerlingen die ons ondersteunen op het veld. Zij moeten vanuit school trainingen geven i.v.m. hun studie en ik beoordeel ze op hun vaardigheden aldus Reinald.

Reinald is komend seizoen weer trainer bij vv Gemert waar hij het goed naar zijn zin heeft maar het walking football heeft een apart plaatsje in zijn hart.

Nieuwe leden

De jeugdafdeling is bezig om ervoor te zorgen dat het komend seizoen weer goed geregeld is. We zoeken nog jongens en meisjes vanaf 4 jaar die willen gaan voetballen. Heb je belangstelling neem dan contact op met Rene Oliekan, email oliekan@home.nl. Voor algehele informatie email secretaris@dvo60.nl Zie ook de website www.dvo60.nl. [l]