Afbeelding
Foto:

Appeltje Eitje komt met alternatief voor foodtruckfestival: de Koksbox

ROOSENDAAL - Hét foodtruckfestival van Roosendaal, Appeltje Eitje, dat gepland stond op 21 tot en met 24 mei, kan vanwege de maatregelen rondom het coronavirus helaas niet doorgaan. Toch kunnen de mannen achter het festival niet stilzitten en daarom komen ze met een leuk én lokaal initiatief: De Koksbox!

De box bestaat uit verse & seizoensgebonden ingrediënten van Boer, winkel van het land. Met deze ingrediënten kan je een super deluxe driegangenmenu maken. “Normaliter kom je naar Appeltje Eitje en maken de foodtruckexperts heerlijke gerechten voor jou. Nu komen wij naar jou toe en kun je zelf een driegangenmenu koken. Deze maand hebben we als voorgerecht een komkommersoepje, als hoofdgerecht asperges met zalm uit de oven en als kers op de taart een aardbeiensorbet.”

Knipoog

“Ook zit er een mooi wit wijntje van Winebizz of het nieuwe blond biertje Teut van Laveloos in de Koksbox”, vertelt Koen Vaas van Trophies Events. "In een periode als deze moet je creatief zijn en elkaar helpen. Dat proberen we door middel van deze Koksbox". Koen voegt er met een knipoog het volgende aan toe: "Je hoeft geen held te zijn in de keuken, het maken van deze gerechten is namelijk appeltje eitje".

Lokale ondernemers

Naast dat je een restaurantwaardig diner maakt, steun je ook nog eens meerdere lokale ondernemers in deze moeilijke tijden. Tevens krijgen de eerste 100 kopers een Appeltje Eitje kookwekker in de box. Via de Facebookpagina van Appeltje Eitje kun je een Koksbox voor 2 personen (€35,-) of voor 4 personen (€55,-) aanschaffen. Tot vrijdag 1 mei 12.00 uur kunnen de boxen worden aangeschaft en op zaterdag 2 mei bezorgt het Appeltje Eitje-team hem bij je aan huis tussen 10.00 en 17.00 uur. [l]