Heren Bristol Team gewild

ROOSENDAAL - De coach van de heren 1 zet er na twee seizoen en punt achter. Said Ouasti nam het eerste team over van Hans Lauwen en Karim Adarghal.

Laatste trad wel aan als assistent in de nieuwe technische staf. Met Bedel Karahan in het kielzog gingen ze vol vertrouwen aan de slag. Het eerste seizoen werd ternauwernood handhaving gerealiseerd via de nacompetitie. In dat sluitstuk maakte Karim Adarghal al geen deel meer uit. Door mening verschillen haakte hij vroegtijdig af.

Nieuwe aanwinsten

In het tweede jaar werden er nieuwe aanwinsten erbij gehaald, maar die lieten al vrij snel Ouasti in de steek. Door domme pech bengelde het team weer tegen de laatste plaats aan, en ook in het tweede jaar was het geen gelukkig huwelijk. Er was al besloten dat de competitie zo goed als het kon zou worden uitgespeeld. Opnieuw beginnen in de topklasse was de bedoeling, maar door het coronavirus blijft Bristol Team dan toch in de 1e divisie.

Op dit moment is Lauwen druk doende met drie kandidaten om het 1e team over te nemen. De clubeigenaar bedankt Said Ouasti voor de prettige samenwerking. [l]