Afbeelding
Foto:

Roosendaals Damesbiergilde houdt virtuele proefavond

ROOSENDAAL - De dames van het Roosendaals Damesbiergilde 'For the love of Beer' hadden een gezellige proefavond op de planning staan, maar door de coronamaatregelen kon die avond eigenlijk geen doorgang vinden.

Toch zijn de dames niet voor een gat te vangen. "We hebben een bijzondere manier gevonden om onze proefavond toch door te laten gaan", liet Birgit Janssen weten namens het biergilde. "We hebben de bieren thuisgebracht bij onze leden en hielden daarna een virtuele proefavond."

De biertjes en hapjes werden bij de mensen thuisgebracht en tijdens de avond zelf bleven de leden met elkaar in contact via een speciaal aangemaakte Whatsappgroep.

Zo konden de leden van het damesbiergilde toch bespreken hoe de biertjes bevielen. Welke biertjes zijn lekker? Welke bevallen wat minder? En er was natuurlijk ook ruimte voor een goed gesprek.

De proefavond was alleen voor leden van het damesbiergilde. "Maar, deze is nu voor iedereen te bestellen! ( biertjes, glazen, hapjes, uitleg en entertainment)" [l]