Afbeelding
Foto: Citymarketing Roosendaal

Roosendaalse binnenstad opgevrolijkt met vlaggen

ROOSENDAAL - De Roosendaalse binnenstad wordt deze weken weer volledig aangekleed met bloemen én vlaggen. Verschillende partijen hebben hiervoor de handen ineen geslagen. "Zo zorgen we er samen voor een binnenstad die er aantrekkelijk uit ziet en waar je je als bezoeker, juist ook in deze tijd, welkom voelt."

Afgelopen week zijn er op de Nieuwe Markt en de Molenstraat al nieuwe vlaggen opgehangen. Deze vlaggen komen later ook op de overige locaties te hangen, zoals het station, het Mill Hillplein, de fietsenstalling van de Roselaar en bij het gemeentehuis. Op deze locaties hangen nu vanuit de gemeente vlaggen met diverse uitingen rondom het coronavirus.

Daarnaast komen daar deze week nog ongeveer 230 'hanging baskets' bij die in de diverse beschikbare en geschikte lantaarnpalen in de binnenstad komen te hangen. De gemeente Roosendaal plaatst daarnaast ook nog bloempiramides. "Dit citydressing-project wordt ook dit jaar weer bekostigd vanuit het in 2012 opgerichte collectieve ondernemersfonds van en voor de Roosendaalse binnenstad." [l]