Spandoek op het kerkplein in Nispen. FOTO JACK GOORDEN
Spandoek op het kerkplein in Nispen. FOTO JACK GOORDEN Jack Goorden

Opbeurend spandoek op Kerkplein Nispen

NISPEN - Vanwege het Corona-tijdperk waarin Nispen en de rest van de wereld is beland heeft Bewonersplatform Nispen het plan bedacht om een positieve noot in het dorp te brengen.

De dorpsbewoners werd via Facebook gevraagd een opbeurende slogan te bedenken en de kinderen werd gevraagd een mooie positieve tekening te maken.

Met de slogan “Zorg goed voor jezelf en help elkaar, dan ben je een ware Nispenaar” , korte ondertekst en 4 tekeningen is een spandoek gemaakt en dit staat sinds dinsdag 29-04-2020 pontificaal op het Kerkplein in Nispen in de voortuin van De Pastorie.

De slogan is bedacht door Huub Klaassen, en de korte teksten onderaan het spandoek door Janneke Raats en de tekeningen zijn afkomstig van Fenna de Jongh, Eline van der Sanden, Floor Belleter en Jordy Gommeren.

Het spandoek is tot stand gekomen door samenwerking van Bewonersplatform Nispen, Buurthulp Nispen en Gemeente Roosendaal. Het spandoek is bedoeld om alle Nispenaren een hart onder de riem te steken in deze bijzondere tijd. [l]