Online platform BuddyLink 'Deel je kracht'

ROOSENDAAL - Het online platform ‘Deel je kracht’ is een initiatief van Buddylink. Overdracht van informatie, kennis en vaardigheden door Roosendalers voor Roosendalers op een platform dat voor iedereen gratis toegankelijk is.

Het coronavirus heeft ons leven en de wereld om ons heen compleet veranderd. Juist nu bestaat behoefte aan ondersteuning vanuit positiviteit, creativiteit en kracht!
Voor onze zorgverleners, ondernemers, ZZP-ers, gezinnen, mantelzorgers en oudere stadsgenoten, die momenteel extra kwetsbaar zijn, voor iedereen! Het programma wordt breed aangeboden en is gratis te volgen.

Waar kun je aan denken? Voorleessessies, sportieve workouts, yoga, meditatie, koken, tuinieren, een workshop kleding & kleur: alles online en interactief.

Start
Donderdag 7 mei start Praktijk Modesto met een online lotgenotengroep over verlies in coronatijd. Het verlies van een dierbare, maar ook het verlies van bijvoorbeeld je gezondheid, je werk, je gezin door scheiding; er is altijd sprake van rouw. En rouwen in deze tijd is extra zwaar!

Mensen die moeite hebben met de online aanmelding worden, op afstand, geholpen door vrijwilligers van Stichting Social Klus.

Aanmelden: www.roosendaalvoorelkaar.nl/deel-je-kracht
Info: Caroline 06-10150877 of
caroline@buddylink.nl. [l]