Ganzenbordspel vv DVO'60

ROOSENDAAL - Het walking football team van DV0'60 is erg actief in deze bizarre tijden. Naast de wekelijke thuistraining hebben ze nu een ganzenbordspel gemaakt. Met dit spel hebben we weer iets nieuws volgens Reinald Boeren.

We hebben de oorspronkelijke opdrachten vervangen met opdrachten om fit te blijven. Het spel is een geweldig succes. Je kan het thuis met 1 of 2 personen, zolang de coronaregels van kracht blijven, goed spelen. Het spel is natuurlijk ook bedoeld voor alle 60 plussers.
Wil je meer weten neem dan even contact op met Piet van Osta tel 0165-544709,
of e-mail losta@kpnmailnl.

Toernooien
Het team zou deelnemen aan 3 toernooien en wel bij PPSC uit Schiedam - Helmond en NAC maar om de bekende reden zijn deze niet doorgegaan. Wel gaan de voorbereidingen voor het 3e DVO 60/Roosendaal 752 toernooi door.
Het is natuurlijk de vraag of het straks allemaal door kan gaan en onder welke omstandigheden maar we willen goed voorbereid zijn aldus mede organisator Piet van Osta.

Teams
Inmiddels hebben we al 15 teams - 3 teams van vv DVO'60 - 2 teams van vv Spui - 2 teams van vv Zundert - DIA - DAW Schaijk - Vitesse 63 - sv t Harde - vv Huizen - Zoetermeer Old stars - ADO Laakkwartier - F de Westhoek.
We gaan proberen 20 teams op het toernooi te krijgen. En daar heb ik goede hoop op.
We nemen in ieder geval tijdig een beslissing of het toernooi door kan gaan! Maar we blijven hopen.

Jeugd
Inmiddels is de jeugd van DVO'60 ook weer op het veld te vinden en uiteraard volgens de regels van het RVIM en Gemeente Roosendaal.
Als je 4 jaar bent of ouder dan ben je van harte welkom bij DVO 60.
Wil je lekker gaan voetballen of eerst informatie neem dan contact op met Rene Oiekan e mail oliekan@home.nl.
Voor overige informatie e mail secretars@dvo60.nl
Zie ook de website:
wwwdvo60.nl [l]