Stichting Social Klus: ook voor digitale ondersteuning

ROOSENDAAL - De Stichting Social Klus ondersteunt inwoners van Roosendaal door vrijwilligersinzet. Onze missie is mensen langer zelfstandig te laten wonen en het leefgenot te vergroten.


Door versoepeling van de coronamaatregelen willen wij een aantal van onze diensten weer mondjesmaat gaan oppakken. Uiteraard met de nodige voorzorgsmaatregelen.
Wat niet heeft stil gelegen en nog heel actueel blijft is de digitale ondersteuning.
Juist nu maken mensen meer gebruik van Skype, Zoom, allerlei spelprogramma’s, videobellen; om contact te houden en als remedie tegen eenzaamheid. Niet iedereen is echter in staat om optimaal gebruik te maken van het aanbod en/of digitale problemen op te lossen. En niet iedereen heeft in eigen omgeving hulptroepen om daarvoor in te zetten.
Dan biedt Stichting Social Klus een helpende hand! Afhankelijk van de vraag kan apparatuur op ons kantoor worden afgegeven en nagekeken en ondersteuning op afstand behoort ook tot de mogelijkheden.

Daarnaast blijft onze boodschappendienst actief. Iedere dinsdag en donderdag worden op een veilige en betrouwbare manier boodschappen thuis afgegeven bij kwetsbare stadsgenoten maar ook mantelzorgers en drukbezette zorgverleners kunnen gebruik maken van deze dienst.

Wil je meer informatie of heb je vragen? Aarzel niet om contact op te nemen!

Stichting Social Klus is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur: 06 39340623 of mail info@socialklus.nl. [l]