Verruim je blik en wordt buddy bij BuddyLink Roosendaal

ROOSENDAAL - Leven in armoede of met schulden is zwaar. Je dagelijks zorgen maken om geld kan stressvol, vermoeiend en uitzichtloos zijn. BuddyLink gelooft dat een samenleving steviger, gezonder en rijker wordt als we zorgen dat iedereen meetelt, ertoe doet. Dat geeft eigenwaarde en daardoor kracht om te leven in plaats van te overleven.


Jij gaat alledaagse activiteiten ondernemen met een stadsgenoot die minder kansen heeft gehad. Jouw veerkracht én die van de je buddy wordt verhoogd. Niet door coaching maar door er simpelweg te zijn.

Ben jij stabiel en oprecht geïnteresseerd? Wil jij werken aan jouw eigen persoonlijke kwaliteiten en daarmee die van een ander positief beïnvloeden? Wil jij er zijn voor iemand die minder kansen heeft gehad? Ben jij bereid jouw vooroordelen om te zetten in kansen? Wordt dan Buddy bij BuddyLink en deel je kracht!

De eerstvolgende online inspiratiebijeenkomsten staan gepland op 16 juni (19.00-20.00 uur) en 17 juni (12.00-13.00 uur). Meld je aan op www.buddylink.nl of bel/mail Caroline 06-10150877, caroline@buddylink.nl. [l]