DVO 60 wil jeugdafdeling verder uitbreiden

ROOSENDAAL - Deze maand is het 46 jaar geleden dat de jeugdafdeling van vv DVO 60 werd opgericht door Jan Oostvogels, Piet van Osta, Chris Sonke, Jan van Dongen en Henk v.d Velden. Zij hebben er voor gezorgd dat men kon starten met twee teams.


Inmiddels is de jeugdafdeling flink uitgebreid. Mede oprichter Piet van Osta is nog steeds betrokken bij de jeugd van DVO 60. "Hier ligt mijn hart en dit zal altijd zo blijven. Je wordt wat ouder en heb de nodige stapjes teruggedaan maar ik ben nog steeds erg trots en fanatiek met onze jeugdafdeling. Zo train ik samen met Raymond van Hal de jo14 en als de gezondheid het toelaat blijf ik dit doen totdat ze naar de senioren moeten.

Dan heb ik mijn werk gedaan ook heb ik al plannen voor het vieren van het 50 jarig bestaan van de jeugd in 2024. Dit moet en zal een groot feest gaan worden maar eerst nog aan de slag met het 60 jarig bestaan.

Door de corona crisis konden de festiviteiten natuurlijk niet doorgaan maar binnenkort komen we met nieuwe datums want 60 jaar mag je natuurlijk niet zo maar voorbij laten gaan".


Voorbereidingen nieuwe seizoen

Rene Oliekan en Cindy van Osta zijn druk bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. De trainingen zijn gelukkig weer van start gegaan, dit met aangepaste regels en ook op zaterdag wordt er weer getraind.


Jeugdafdeling uitbreiden

Zij willen graag de jeugdafdeling nog verder gaan uitbreiden. Jongens en meisjes vanaf 4 jaar zijn van harte welkom bij deze mooie club. Informatie oliekan@home.nl


PR groep

Diederik van Hees gaat stoppen met zijn werkzaamheden bij de PR groep. "Diederik een echte DVOĆ©r heeft veel gedaan voor de club en wij zijn hem daar ook erg dankbaar voor", volgens voorzitter Theo vd Wegen. "Maar we moeten verder en zoeken nog mensen die graag deel uit willen maken van de PR commissie".


Informatie

Informatie secretaris@dvo60.nl. Zie ook de website wwwdvo60.nl[l]