DVO 60 Jongens onder 13

ROOSENDAAL - "Het gaat goed met de jeugdafdeling van DVO 60, Er komen steeds meer nieuwe leden bij en dit is goed voor de toekomst", aldus voorzitter Theo vd Wegen.


Dit jaar komt er ook een nieuw elftal bij en wel jongens onder 13 en dit is verheugend te noemen. "Alleen voor dit team hebben we nog 4 spelers nodig", volgens Rene Oliekan. "Het wordt een leuk team waar veel aandacht aan besteed gaat worden, maar dat doen we met alle jeugdelftallen. Ben je 11-12 jaar meld je dan aan bij ons en kom voetballen bij de jongens onder 13." Informatie bij Rene Oliekan, email: oliekan@home.nl.

Ook jongens en meisjes vanaf 4 jaar zijn uiteraard van harte welkom. De trainingen zullen doorgaan t/m donderdag 18 juni en op zaterdag 13 juni kan men ook nog terecht voor training,


Onderhoud

Op 22 juni gaat het hoofdveld in onderhoud. Piet van Osta is namens DVO 60 verantwoordelijk en aanspreekpunt voor het onderhoud. "De velden liggen er nu al goed bij maar wij zijn met onze werkploeg ook elke dag te vinden op het sportpark voor het onderhoud en sproeien, want dat is natuurlijk nu erg belangrijk. Ik ben tevreden over het hoofdveld, ik mag zeggen het lijkt wel een biljartlaken en het moet nu nog in zomeronderhoud. Met een lach heb ik tegen Theo gezegd, komend seizoen zal het niet aan de werkploeg liggen als er geen punten gehaald worden, maar ik ben ervan overtuigd dat het goed zal komen."


Luxe

Ook is Theo blij dat er een seniorenteam bijkomt. Dat betekent dat DVO 60 voor de eerste keer in haar bestaan met 10 seniorenteams de competitie in zal gaan. Een ongekende luxe.


Informatie over DVO 60 via de mail secretaris@dvo60.nl. [l]