Afbeelding
Foto: Remko Vermunt

Nieuwe data voor Blommenkinders en MWDT

ROOSENDAAL - De organisatie achter de festivals Blommenkinders en Mooi Was Die Tijd heeft nieuwe data bekendgemaakt voor 2021. Het Blommenkinders Festival wordt volgend jaar georganiseerd op 25 juli, de dag hieraan voorafgaand, zaterdag 24 juli vindt het MooiWasDieTijd festival plaats.


DOOR REMKO VERMUNT


Het verbod op evenementen tot en met 1 september 2020 zorgde er ook bij de organisatie van Blommenkinders en MWDT voor dat alles on hold werd gezet. "We hebben getracht de schade zoveel als mogelijk beperkt te houden. En dat is beter gelukt dan verwacht. Alle leveranciers, alle artiesten en alle artiestenbureaus hebben zeer positief met ons meegedacht. Dat was hartverwarmend", laat de organisatie weten.


Artiesten

Daarnaast is de organisatie meteen gaan brainstormen over volgend jaar. Er kwamen nieuwe data én er werd al meteen nagedacht over de artiesten én die werden meteen vastgelegd. "Dat betekent dat we volgend jaar exact hetzelfde programma aan ons publiek kunnen presenteren als dit jaar. Een aantal artiesten houdt nog wel een slag om de arm voor wat betreft hun vakantieplanning. Juli 2021 is immers nog 14 maanden ver weg!"


Vrijwilligers

Wel hoopt de organisatie ook volgend jaar weer op voldoende vrijwilligers te kunnen rekenen. "We hopen vurig dat al onze vrijwilligers ook volgend jaar weer hun medewerking zullen toezeggen. Zonder hun inspanningen is de organisatie van onze festivals immers niet mogelijk."

Op de websites www.blommenkinders.nl en www.mooiwasdietijdfestival.nl worden, indien nodig, aanpassingen in het programma vermeld. Na de zomervakantie zullen we ook in toenemende mate gebruik maken van onze Facebookpagina's. [l]