60 jaar vv DVO 60

ROOSENDAAL - Komend weekend zou het groot feest zijn bij vv DVO 60. Dan zou het 60 jarig bestaan van de club uitgebreid gevierd gaan worden. Maar dit kan helaas niet gezien de gezondheidstoestanden en het is dus niet verantwoord om de festiviteiten door te laten gaan, aldus Piet van Osta van het organiserend comité.


We hadden alles al geregeld maar we gaan de festiviteiten nu verplaatsen naar 18 en 19 juni 2021. We hebben er nog even over nagedacht om dit jaar iets te gaan organiseren, maar dit blijft een te groot risico, vandaar dat we voor 2021 hebben gekozen en wat in het vat zit verzuurd niet. Dus gaan we dan maar een groot feest van maken.


Gastvrije vereniging

DVO 60 is een gastvrije vereniging, altijd geweest en nu in deze coronatijd helemaal. Zo hebben we de Rainbows de mogelijk gegeven om op zaterdagmorgen te trainen bij DVO 60, aangezien zij nog niet binnen mogen trainen. Ook maken momenteel 2 voetbalscholen gebruik van de velden en op vrijdagmiddag wordt er door een bekende Roosendaalse fysiotherapeut hersteltrainingen gegeven bij de club. Zo zie je maar dat we open staan voor vele groepen, aldus voorzitter Theo vd Wegen. Iedereen is van harte welkom, denk maar eens aan sportdagen voor scholen en ook hebben we het walking football. DVO 60 is echt een gastvrije vereniging.


Walking football toernooi

De voorbereidingen voor het walking football toernooi gaan door. Op 12 augustus gaan we een beslissing nemen of het toernooi door kan gaan. Het moet uiteraard verantwoord zijn. We hebben inmiddels 20 teams en dat is echt het maximum. Meer kan echt niet. In de loop van het seizoen gaan we starten, als alles mag, om op woensdagmorgen mensen uit te nodigen van verzorgingshuizen om op woensdagmorgen een kijkje te nemen tijdens een training van het walking football en uiteraard zullen wij zorgen voor een kopje koffie thee/koffie en een heerlijke traktatie; uiteraard gratis. We hopen hiermee te bereiken dat de ouderen een gezellig uitje binnen Roosendaal hebben. Ik kijk er echt naar uit, zegt Theo.


Nieuwe leden

Ben je 4 jaar of ouder en wil je gaan voetballen bij de gezelligste jeugdvereniging van onze gemeente, meld je dan aan bij Rene Oliekan, email oliekan@home.nl. Hij zal je inlichten over onze mooie club.


Informatie

Algehele informatie bij de secretaris, email secretarisdvo60@homenl. Zie ook de website van dvo60: www.dvo60.nl en zie dan ook de nieuwe site Historie.[l]