Unieke samenwerking walking football DVO'60

ROOSENDAAL - Het walking football van DVO'60 timmert behoorlijk aan de weg. Zoals velen weten is er elke woensdagochtend een training voor 60 plussers en deze worden zeer goed bezocht. Ook organiseren we activiteiten voor sociale doelen.



Nu is men een samenwerking aangegaan met orthometic. Reinald Boeren van Sportservice Noord Brabant en Piet van Osta namens DVO'60 zijn erg blij met deze ontwikkeling.


Sportpreventie
We gaan beginnen dat onze leden informatie gaan krijgen over sportpreventie. We zijn allemaal al wat ouder en dan komen er andere blessures dan bij jonge mensen. Ook zullen we in de toekomst artsen van het Bravis ziekenhuis uitnodigen om een voorlichting te geven bijvoorbeeld een cardioloog. We willen hiermee aantonen dat we het allemaal zeer serieus nemen aldus Reinald.


Trainingen
De trainingen zijn bijzonder leuk en goed voor deze doelgroep maar een stukje preventie op gezondheid kan absoluut geen kwaad. Piet sluit zich helemaal aan met de woorden Reinald. "Zelf doe ik mee", zegt Piet.
"Belangrijk is dat we voorlichting krijgen voor sportblessures. Nogmaals het is leuk en we zijn met deze samenwerking weer een stap verder. Ouderen vanaf 60 jaar lekker laten voetballen en sporten. Waar vind je dit", aldus Reinald.


Informatie
Informatie over het walking footbaal bij Piet van Osta: losta@knmail.nl of 0165-544709.[n]