DVO'60 Jeugd clinics
goed bezocht

ROOSENDAAL - De afgelopen drie zaterdagen zijn er bij DVO'60 voetbalclinics voor de jeugd gehouden en deze waren erg druk bezocht. "Het was voor de jeugd heel leuk", aldus bestuurslid jeugdzaken Rene Oliekan.



In deze corona tijd hebben we dan toch iets leuks kunnen organiseren voor onze jeugdleden. Ook hebben zij en dit wel volgens de regels lekker kunnen trainen.


Trainen
Op zaterdag 27 juni en 4 juli krijgt de jeugd de kans om nog een keer te trainen. Speciaal op deze zaterdagen is dat er een aparte training komt voor de 11 en 12 jarigen en met name niet leden of kinderen die graag kennis willen maken met de voetbalsport. Wij hebben Piet van Osta bereid gevonden om deze speciale training te gaan verzorgen. Piet gaat dit dan ook met veel plezier doen, als oprichter van de jeugd moet je wel je steentje bijdragen.



Aanmelden
Dus als je op zaterdag 27 juni en 4 juli lekker wil trainen kom dan gerust naar het sportpark. We trainen van 11.15 tot 12.30 uur. Het is wel makkelijk dat je het wel even laat weten dat je komt en dan mail je naar Rene Oliekan e mail oliekan@homenl.



Jeugdafdeling
We zijn ook nog op zoek naar jongens en meisjes van 4 t/m 10 jaar om onze jeugdafdeling te gaan versterken. Informatie ook bij Rene Olkiekan.
Algehele informatie bij de secretaris via e mail secretarisdvo60@home.nl Zie ook de website: wwwdvo60.nl[n]