Afbeelding
Foto: www.nickfranken.com

Indoor Skydive maakt zich klaar voor heropening

ROOSENDAAL - Indoor Skydive Roosendaal is voornemens om haar windtunnel op 1 juli te heropenen. Vanaf dat moment zijn ook bedrijven en scholen weer welkom.


De afgelopen weken werd er hard gewerkt aan vervroegde onderhoudswerkzaamheden en de invoering van strikte veiligheidsprotocollen. Zo moeten gasten, om drukte te voorkomen, vooraf een tijdstip reserveren via de website. Dit is mogelijk vanaf deze week.

De afgelopen weken werden andere activiteiten van de SnowWorld groep, waar Indoor Skydive Roosendaal onderdeel van is, gefaseerd hervat. "Het heropenen van Indoor Skydive Roosendaal is voor ons een belangrijke stap, waar we erg naar uit kijken. We kunnen niet wachten om onze deuren weer te openen", aldus Wim Hubrechtsen.

"De coronacrisis heeft uiteraard ook op ons, als bedrijf, veel impact. Voor het eerst in de geschiedenis hebben we onze deuren voor langere tijd moeten sluiten. Nu komt daar, na 107 dagen, eindelijk verandering in. Ik ben trots op ons hele team dat ongelooflijk hard heeft gewerkt aan onze geplande heropening. Zoals onze gasten gewend zijn, zullen we er alles aan doen om hen een zorgeloze dag te bezorgen die ze niet snel zullen vergeten. Wij zijn er klaar voor!" [n]