DVO '60 houdt zomerstop, maar traint wel door

ROOSENDAAL - Inderdaad zomerstop bij DVO 60 maar dan wel voor de trainingen. Ik hoop dat het nu wat rustiger gaat worden zegt Piet van Osta. Bij DVO 60 het aanspreekpunt voor het onderhoud.


Wat ik de laatste weken allemaal meegemaakt heb is niet te beschrijven en eigenlijk ook niet te bevatten.

Het sportpark is gesloten en er mag dan ook niet gevoetbald worden maar schijnbaar moeten veel mensen naar de opticien want ze kunnen niet lezen. Er staan grote borden dat het verboden is om op het sportpark te komen. Maar helaas dit gebeurt niet.


Vernielingen

Bovendien hebben we nu te maken met vernielingen. Als je het kunstgras niet op kan komen dan maak je het slot van de toegang toch maar stuk.

De doeltjes staan op slot en dan probeert men deze toch open te maken en te verplaatsen.


Rotzooi

En wat te denken van de rotzooi. Dagelijks een bende en vinden we lege blikjes,flesjes, chips en snoepzakken. Maar ook pizza en shoarma dozen.

Dit kan toch niet zegt een erg boze Piet en dan komt er nog bij dat de velden in groot onderhoud zijn en dat er herstelwerkzaamheden gaan plaats vinden op het kunstgras. Toon aub eens begrip.



Bestuur heeft strenge maatregelen genomen en gaat deze uitvoeren



Strenge maatregelen

Voorzitter Theo vd Wegen is het helemaal eens met Piet. Wij zijn het als bestuur beu en de maat is nu vol.

We hebben strenge maatregelen genomen en die gaan we ook uitvoeren. Er zal dagelijks veel controle zijn op onregelmatige tijden. Wordt je betrapt dan zullen de bevoegde instanties gaan optreden. Dus blijf in de zomer weg van het sportpark en als je zo graag wil voetballen wordt dan lid van onze club. Informatie hierover bij Rene Oliekan e mail oliekan@home.nl


Protocol kantine

Bestuurlijk krijgen we het nog druk. Samen met Cindy van Osta, de verantwoordelijke van de kantine, gaan we een protocol schrijven over de kantine.

De kantine mag weer open maar er zijn zoveel regels dat we het allemaal goed moeten gaan uitvoeren en dat gaan we ook zeker doen. Ook wachten we de instructies van de KNVN nog af, dus er is nog genoeg werk te verrichten.


Oefenprogramma selectie

Inmiddels is het oefenprogramma van de selectie ook klaar.

Op zaterdag 8 augustus starten ze met een trainingsdag.

Zaterdag 15 augustus om 14.30 uur thuis tegen NSV. Dinsdag 18 augustus om 20.00 uur thuis tegen Seolto en op zaterdag 22 augustus om 14.30 uur thuis tegen vv Waarde.


Walking football

Het walking football team begint de training op woensdagmorgen 12 augustus en vanaf 17 augustus kunnen de jeugdteams en senioren weer lekker gaan ballen. Dus we hebben het weer goed voor elkaar aldus Theo.


Meer info

Algehele informatie over de club via de mail secretarisdvo60@home.nl. Zie ook de website wwwdvo60.nl[n]