Afbeelding
Foto:

Vakantiekrant 'Op pad in De Baronie van Breda'

ROOSENDAAL - Streeknetwerk LandStad De Baronie, de VVV’s en toeristische informatiepunten in De Baronie van Breda hebben de afgelopen periode de krachten gebundeld. Om de mooie streek top of mind te houden bij inwoners en bezoekers en de aantrekkelijkheid en veelzijdigheid van De Baronie eens extra onder de aandacht te brengen, hebben ze samen de vakantiekrant ‘Op pad in De Baronie van Breda’ gemaakt.

De krant is een eerste product van de samenwerking tussen LandStad De Baronie, ondernemers, VVV’s en toeristische informatiepunten in de gemeenten Alphen-Chaam, Baarle-Nassau, Breda, Etten-Leur, Gilze en Rijen, Oosterhout, Rucphen en Zundert.

De krant is huis-aan-huis verspreid in heel het gebied, maar is ook volop verkrijgbaar bij de VVV’s en toeristische informatiepunten, hotels, restaurants, campings en vakantieparken. De krant wordt online ontsloten via een nieuwe webpagina - www.magievandebaronie.nl - en bevat handige hyperlinks voor het ontdekken van natuurgebieden, routes, bezienswaardigheden, streekproducten en ‘family-fun’-activiteiten.[n]