Afbeelding

Vrijwilligerswinkel Roosendaal voor Elkaar

ROOSENDAAL - Woon jij in Roosendaal of in één van de omliggende dorpen? Bij jou om de hoek krijg jij de kans om het verschil te maken!


De vrijwilligerswinkel, de naam zegt het al: bij ons draait alles om vrijwilligerswerk. Wij helpen mensen aan de slag en zetten ons in om nieuwe vrijwilligers en klussen perfect aan elkaar te knopen.

Wij helpen je graag bij het vinden van leuk en zinvol vrijwilligerswerk, dat aansluit bij jouw talenten, wensen en agenda. Registreer jezelf en zoek in de online vacaturebank, www.roosendaalvoorelkaar.nl: van bestuurslid tot kookvrijwilliger, van zwemmaatje tot begeleider vluchtelingen. Alle vrijwilligersvacatures bij elkaar, handig!
Vind je het fijner als we even met je meekijken? Kom langs: het Roosendaal voor Elkaar-team denkt graag met je mee. Misschien brengt ze jou wel op een verrassend nieuw idee!

In onze vrijwilligerswinkel ontvangen we je veilig en vertrouwd, op 1.5 m afstand: van maandag t/m donderdag tussen 10.00 en 16.00 uur, Dr. Brabersstraat 12, Roosendaal. Heb je vragen? Neem gerust contact op: info@roosendaalvoorelkaar.nl of via 06-39340623.

www.roosendaalvoorelkaar.nl[n]