Feestelijke eindweken groepen 8: Beach Vibes

ROOSENDAAL - Voor de kinderen uit de groepen 8 van KPO Bassischool Klaverweide waren de laatste weken op de basisschool anders dan gepland. Geen kamp, geen live musical maar daarvoor hebben de leraren van de groepen 8 iets anders bedacht.


In plaats van schoolkamp hadden we vier themaweken: Beach Vibes. Vier weken waarin vervangende activiteiten gepland stonden. We zijn gestart met een EHBO-cursus. Daarna moesten we snel verder met het oefenen van de ‘musical.’ De eindmusical hebben we namelijk op mogen nemen. Als vervanger voor een live musical kwam er namelijk een professionele cameraman. Hij filmde alle scenes apart, en maakte er daarna een mooie film van. Aan het einde van de tweede opnamedag hebben we met z’n allen frietjes gegeten op school. De dag daarna zijn we lekker een hele dag naar het bos geweest.


Op school
Verschillende avonden zijn we allemaal op school gebleven: samen pannenkoeken bakken en gezellig barbecueën. Een van de leukste dingen die we hebben gedaan is lasergamen in de school! Heel de school was aangekleed en we zijn in ons groepjes tegen elkaar gaan gamen. De dag daarna hadden we een spooktocht, niet in het bos: maar in de school.

Rode loper
Op onze laatste dag op de basisschool kregen we onze film te zien. Alle kinderen uit de groepen 8 werden door hun ouders naar school gebracht. Een camper, caravan, ambulance, kruiwagen, bakfietsen, oldtimers, motoren, cabrio’s, vrachtwagens, treintjes en zelf te paard... Iedereen kwam op een originele manier naar de rode loper.


Champagne
Op school stond er voor ons een grote verrassing klaar. Een lekker glaasje champagne, maar leuker nog: een verrassingsboodschap van onze papa's en mama's. Zo waren zij, op deze bijzondere manier, er toch nog een beetje bij. Onze papa’s en mama’s keken namelijk onze film, Jungle Beat, thuis.

Om 19.45 uur zaten we, vol spanning, klaar om te kijken! Samen aftellen en daarna lachen (want jezelf in een film zien is wel gek..) en genieten! Waarna onze basisschooltijd afsloten met een gezellige disco! En nu? Een welverdiende vakantie voor ons allemaal: fijne vakantie![n]