De tuin van De Kring/Tongerlohuys.
De tuin van De Kring/Tongerlohuys.

Opbrengst Rotary Mosselfeest voor De Zonnebloem

ROOSENDAAL - De tuin van De Kring/Tongerlohuys en de binnenruimten van de schouwburg worden op zondag 6 september omgetoverd tot mosselrestaurant.


Dat gebeurt in drie shifts van elk honderd gasten. De opbrengst gaat ditmaal naar De Zonnebloem, die activiteiten en vakanties organiseert voor mensen met een lichamelijke beperking.
De drie shifts waarvoor u kunt inschrijven:1. De lunch van 12.30 - 14.30 uur; 2. De middagsessie van 15.30-17.30 uur en 3. Het diner van 18.30 - 20.30 uur

Liefhebbers die het populaire festijn willen bezoeken, dienen van tevoren kaarten af te nemen, waarbij ze kunnen aangeven van welk tijdslot ze gebruik willen maken.
Het aanbod van gerechten is uitgebreid. Naast mosselen, zijn er - tegen extra betaling - ook oesters en kreeftensoep. En voor kinderen en voor gasten die absoluut niet van mosselen houden, is er een aangepaste keuze.

De basis blijft echter het mosselmaal, uiteraard compleet met frites, salade en sauzen. En zoals te doen gebruikelijk, deze zilte Zeeuwse delicatesse mag onbeperkt worden opgeschept. Kaarten zijn verkrijgbaar via rotarymosselfeest@gmail.com of tel. Thijs Kaas, 0651222014.[n]