Ben jij oprecht geïnteresseerd, wordt dan buddy bij BuddyLink!
Ben jij oprecht geïnteresseerd, wordt dan buddy bij BuddyLink!

Wil jij iets betekenen voor iemand in (kans)armoede

ROOSENDAAL - Langdurige armoede leidt niet alleen tot materiële tekorten, maar ook tot sociale uitsluiting. Mensen die lang in armoede leven, verliezen vaak hun eigenwaarde en zien daardoor geen kansen meer. En een kans die niet gezien wordt is er simpelweg niet. Daar wil BuddyLink iets aan doen.


BuddyLink gelooft dat een samenleving steviger, gezonder en rijker wordt als we zorgen dat iedereen meetelt, ertoe doet. Jij gaat als buddy alledaagse activiteiten ondernemen met iemand die minder kansen heeft gehad.

Door gelijkwaardig contact aan te gaan, ga je een vertrouwensrelatie opbouwen. Je gaat samen op pad, leert van elkaar en neemt een kijkje in elkaar werelden.

Hiernaast volg je een (gratis) opleiding 'Practitioner in empowerment', deze (online) opleiding bestaat uit een aantal interactieve workshops. Je leert alles over kansarmoede, vooroordelen, empowerment, vertrouwen opbouwen en krachten herkennen en versterken.

Ben jij oprecht geïnteresseerd en wil jij op pad gaan met iemand die minder kansen heeft gehad? Wordt dan buddy bij BuddyLink!

Je kan je aanmelden voor een infosessie, deze online infosessie duurt één tot anderhalf uur en in die tijd kom je alles te weten over hoe BuddyLink werkt.


Infosessies

De eerstvolgende infosessies zijn op 19 augustus (10:00-11:30), 29 augustus (10:00-11:30), 3 september (20:00-21:30) en 8 september (19:00-20:30). En ook hierna zullen er wekelijks infosessies georganiseerd worden. Om je aan te melden neem dan contact op met maartje@buddylink.nl of 06 24 62 07 15.[n]