BSC zoekt verzorger BSC 1 en keeper JO15-1

ROOSENDAAL - BSC heeft werkelijk alles onder één dak om voetbal en sport in het algemeen op het aller hoogste niveau te kunnen faciliteren. Groene vierkante meters in overvloed, talentontwikkeling, parkeergelegenheid, ruime kleedkamers en een nieuw kunstgrasveld waardoor er met gemak 300 tot 500 extra leden kunnen komen voetballen en trainen in zomer en winterperiode.


Voor het seizoen 2020/2021 is BSC Roosendaal nog op zoek naar een verzorger/sportmasseur (m/v) voor de begeleiding van het eerste elftal op zondag. Als verzorger maakt je deel uit van de staf van BSC Heren 1 en werk je nauw samen met de trainers. Het eerste heren team van BSC speelt uit en thuis om 14:30 uur, een verzorger is tenminste beschikbaar op zondagen tussen 12:00 & 18:00 uur.

Het technisch kader van de BSC Voetbal Academy is tevens dringend op zoek naar een talentvolle keeper voor de JO15-1. Ben jij de talentvolle keeper die wij zoeken en geboren tussen 2006 en 2007? Laat het ons weten door een mailtje of appje te sturen, we nodigen jou dan uit voor een intakegesprek. Past jouw talent, ambitie, mentaliteit en focus bij het team en de Voetbal Academy dan sta jij eind augustus onder de lat en wordt jij keeper in de BSC Voetbal Academy.

De Voetbal Academy maakt gebruik van de kennis en ervaring van KDW keeperstrainingen, Aleco Sport Vision, Soccer Upgrade en Voetbalschool TIC. Het goed doordachte ontwikkelprogramma zorgt ervoor dat de voetbalopleiding getalenteerde keepers het beste biedt wat er te krijgen is in Zuidwest Brabant.

Email: info@bscroosendaal.nl

Appen naar: 06 11629681.[n]