Dames 4 met stuur.
Dames 4 met stuur.

Kom in beweging bij de Roosendaalse Roeivereniging

ROOSENDAAL - Roeien is een sport die beoefend wordt door jong en oud, goed is voor je conditie en niet blessure gevoelig is. De Roosendaalse Roeivereniging heeft een ledenbestand van ongeveer driehonderd enthousiaste roeiers die dit allemaal met veel plezier op eigen niveau doen.


Doordat roeien een technische sport is kan het in het begin een hele uitdaging zijn om de boot goed in balans te krijgen en te houden, de gelijkheid van de roeihaal speelt hierbij een grote rol.

Begin je net met roeien dan ben je vooral bezig met de technische kant, later komt dan de kracht erbij. Om de techniek goed aan te leren maken we gebruik van de ergometer.

Deze roeimachines zijn uitermate geschikt om stap voor stap de roeihaal aan te leren en die te gaan vertalen naar de boot.


Open dag

Tijdens onze open dag, op 30 augustus, kun je zelf uitproberen hoe het roeien voelt.

Binnen de vereniging worden er regelmatig toertochten georganiseerd waarbij gezelligheid een belangrijke rol speelt.
Dus, hou jij van bewegen, buiten zijn en gezelligheid!

Kom dan zeker naar onze open dag op 30 augustus en stap in de boot.


Informatie

Onder begeleiding van ervaren roeiers en instructeurs maak jij je eerste roeihaal. Na het roeien is het heerlijk napraten op ons sfeervolle terras aan het water. Niet in de gelegenheid om te komen stuur ons dan een berichtje en vraag naar de mogelijkheden. Meer info vind je op onze website www.roosendaalserv.nl
Roosendaalse Roeivereniging, Vlietweg 60 Roosendaal.[n]