Donderdag 10 september

Thema inloop bij FAMEUS

13:30 | PiusX

komt Niels. 'Ik heb een verleden in de psychiatrie waar ik 3 à 4 jaar klinische opnames heb gehad. Ik heb lang geworsteld met mijn drugsverslaving. Mijn leven is uitzichtloos geweest, ik voelde me eenzaam en verslagen door mijn verslaving. Dat is voor mij het punt geweest dat ik mijn leven om ben gaan gooien. Met kleine stapjes ben ik aan mijzelf gaan werken. Inmiddels ben ik zes jaar clean van drugs, alcohol en verslavende medicijnen. Mijn leven was een hopeloze toestand, maar is nu fijn en prettig.Kom je ook luisteren? En als je wilt mag je ook jouw ervaring delen. Deze inloop is er voor iedereen die geïnteresseerd is.

Bingoavond

20:00 | Fatimahuis

Donderdagavond 10 september wordt in Het Fatimahuis een bingo georganiseerd. De aanvang is om 20.00 uur. De zaal is open vanaf 19.00 uur. U bent van harte welkom.

Vrijdag 11 september

Kaartavonden Cluzona

19:30 |

De kaartavonden bij Cluzona komen er weer aan. Hierbij de data waarop ze gepland zijn. In de Kantine van Cluzona Doeldreef 48-50 te Wouw. Vrijdag 11 september, vrijdag 2 oktober, vrijdag 6 november, vrijdag 11 december, vrijdag 8 januari, vrijdag 5 februari, vrijdag 5 maart, vrijdag 2 april, vrijdag 7 mei, vrijdag 4 juni. We hopen dat jullie weer in grote getale aanwezig zullen zijn, maar ook hier geldt dat we de RIVM regels in acht nemen. Het is zowel voor leden als niet-leden. En alle avonden beginnen om 19.30 uur.

Zondag 13 september

Bierproeverij Roosendaals Biergilde

14:00 | Café de Sjoes

Het Roosendaals Biergilde organiseert op zondag 13 september van 14.00 tot 17.00 uur haar maandelijkse bierproeverij in café de Sjoes in Roosendaal. Deze thematische proeverij wordt georganiseerd door een lid van het gilde. Niet-leden kunnen zich aanmelden voor de proeverij via coordinatorenproeverijen@roosendaalsbiergilde.nl. Kijk voor meer informatie op www.roosendaalsbiergilde.nl.


Bingomiddag

13:45 | Fatimahuis

Zondagmiddag 13 september wordt in Het Fatimahuis een bingo georganiseerd. De aanvang is om 13.45 uur. De zaal is open vanaf 13.00 uur. U bent van harte welkom.