Open Air Bioscoop in het OLTN met de kerk als decor
Open Air Bioscoop in het OLTN met de kerk als decor OLTN

Warme & knusse Open Air Bioscoop in Nispen

NISPEN - Zaterdag 19 september was één van de warme nazomeravonden van de afgelopen tijd. Stichting Openluchttheater Nispen (OLTN) sloot het zomerseizoen naar tevredenheid af met een avondje Openlucht Bioscoop.


De Covid-19 maatregelen weerhield filmliefhebbers niet om te komen. Mede door de samenwerking met Filmhuis Cinema Paradiso waren er ook deze avond weer bezoekers die voor het eerst het Nispens theater aandeden. Unaniem genoten de aanwezigen van The Peanut Butter Falcon. Een mooie en grappige feelgoodfilm pur sang. Samen in de openlucht, onder de sterren, met de kerk van Nispen als achtergronddecor kijken naar een film blijft bijzonder en speciaal. Na afloop werd er, op gepaste afstand van elkaar, rondom het kampvuur in de "foyer" (mozaiëkzijde van het Openluchttheater) nog nagekletst en geborreld.


Vooruitkijken
Stichting OLTN is dankbaar dat de Gemeente Roosendaal hen heeft gezien als theater. Hierdoor zijn er al met al toch nog heel wat voorstellingen in deze bijzondere zomer door kunnen gaan. Nu kijkt de Stichting vooruit naar zaterdag 21 november; op deze avond zal de muziekgroep Agge Nebbish de voorstelling "de Koffer" spelen. Met Klezmermuziek zal het verhaal verteld worden; wat de reden is waarom ooit veel Joodse mensen een koffer in de gang hadden staan. Spoken word artiesten zullen de avond aanvullen met toepasselijke woorden. Die avond zal het theater volledig overkapt zijn. Reserveren: reserveer@oltn.nl. Zondag 27 december zal de Nispense Toneelvereniging Onderling Kunstgenot een Wintervoorstelling spelen in het Openluchttheater. Meer info: www.oltn.nl of Openluchttheater Nispen op Facebook.[n]