Zaterdag 3 oktober

Snuffel- en Boekenmarkt

10:00 | St. Josephkerk

Op zaterdag 3 oktober van 10.00 tot 1400 uur organiseert de werkgroep markten St. Josephkerk van de Sint-Norbertusparochie een snuffel- en boekenmarkt aan de St. Josephstraat 2 te Roosendaal. De markt is kleinschaliger opgezet dan anders. Zoals vele andere evenementen heeft Covid-19 ook de snuffelmarkten en boeken- en platenmarkten van het afgelopen half jaar stilgelegd. Na een geslaagde proef op 5 september jl. is besloten om op zaterdag 3 oktober van 10.00 tot 14.00 uur, een kleinschalige gecombineerde Snuffel- en Boekenmarkt te houden. De garage, schuur, tuin en grote vergaderruimte van het parochiecentrum zijn dan als een soort winkeltje ingericht. Er is een beperkt maar ruim gesorteerd aanbod van spullen en boeken. Er zijn gescheiden ingangen: de Snuffelmarkt is te bereiken via de groene tuinpoort en de Boekenmarkt via de linker zijdeur van het parochiecentrum. Er is gelegenheid voor koffie en theedrinken bij de uitgang via de kerk.



Roosendaals Bockbierfestival

14:00 | Café de Sjoes

Op zaterdag 3 oktober organiseert het Roosendaals Biergilde om 14.00 uur het Roosendaals Bockbierfestival op de Oude Markt in Roosendaal. Deze zeventiende editie van het festival wordt gehouden over zes verschillende cafés: De Drie Weesgegroetjes, Chagall, Ergens Anders, Jaxx, het Wapen en de Sjoes. Entree is gratis.Het Bockbierfestival biedt meer dan 50 bockbieren, waaronder een aantal exclusieve. Het uitgiftepunt van de organisatie bevindt zich op het terras van café Ergens Anders. Bezoekers kunnen op deze locatie proefglazen, munten en festivalboekjes aanschaffen. Kijk voor meer informatie op www.roosendaalsbockbierfestival.nl en https://facebook.com/RoosendaalsBockbierfestival.



Zondag 4 oktober

Peuter-kleuterviering

11:00 | OLV Kerk

Op zondag 4 oktober om 11.00 uur organiseert de Sint-Norbertusparochie weer een peuter- kleuterviering in de Onze Lieve Vrouwekerk aan de Kade. De viering staat in het teken van de Mariamaand. Pastor Mary Zopfy vertelt over Maria en we brengen samen een bezoek aan het beeld van Maria in de kerk. We knutselen een echte rozenkrans in de vorm van een ketting of armband, die de kinderen na afloop mee naar huis mogen nemen. De Sint-Norbertusparochie organiseert elke eerste zondag van de maand een peuter- kleuterviering. In september vond weer de eerste peuter- kleuterviering plaats sinds Covid-19. Op deze manier probeert de parochie op een laagdrempelige manier kinderen Bijbelse verhalen te vertellen. De viering is speciaal bedoeld voor kinderen van één tot en met zeven jaar, maar ook hun broertjes, zusjes, ouders, verzorgers, opa’s en oma’s zijn van harte welkom. Voor meer informatie: www.sint-norbertusparochie.nl


Bingo in Het Fatimahuis

13:45 | Fatimahuis

Zondagmiddag 4 oktober wordt in Het Fatimahuis een bingo georganiseerd. De aanvang is om 13.45 uur.


Donderdag 8 oktober

Bingo in Het Fatimahuis

20:00 | Fatimahuis

Donderdagavond 8 oktober wordt in Het Fatimahuis een bingo georganiseerd. De aanvang is om 20.00 uur. De zaal is open vanaf 19.00 uur.


Zaterdag 10 oktober

Kaartmarathon

9:30 | Fatimahuis

Zaterdag 10 oktober vindt er in Het Fatimahuis een kaartmarathon plaats. U kunt komen rikken en jokeren. De aanvang is om 09.30 uur en duurt tot ongeveer half 5.


Zondag 11 oktober

Bingo in Het Fatimahuis

13:45 | Fatimahuis

Zondagmiddag 11 oktober wordt in Het Fatimahuis een bingo georganiseerd. De aanvang is om 13.45 uur. De zaal is open vanaf 13.00 uur.