Competitie biljartvereniging De Wieken is weer gestart

ROOSENDAAL - De deelnemers hebben er naar uitgekeken en zijn blij dat ze weer kunnen beginnen. Door de Coronamaatregelen was een competitie aanvankelijk niet mogelijk, maar gelukkig kan het nu weer.


Het biljartspel kan door iedereen van jong tot oud, door mannen en vrouwen, worden gespeeld. Bij een toenemende vergrijzing is deze tak van sport bij uitstek geschikt voor pensionado’s. Vrijwel in elk buurthuis en ook in de kroeg vindt men wel een biljart.

Biljartvereniging De Wieken is een gezellige club met een goede onderlinge sfeer. We spelen met zo’n 25 clubleden mee in de competitie van de Roosendaalse Biljartbond.

Biljarten is een sport, die weinig fysieke inspanning vereist. Slechts een degelijke keu- hantering en inzicht in de loop van de ballen, maakt het spel mogelijk. Binnen de vereniging kan men instructielessen en training volgen om het technisch onderdeel van het spel te oefenen, zodat het niveau tijdens een 'potje’ geleidelijk aan beter wordt.

In Wijkhuis De Wieken is het goed mogelijk om in deze Corona- tijd de voorgeschreven afstand tot elkaar te houden. De deelnemers kunnen vrij rond het biljart lopen en zich volledig concentreren op het spel.

Nieuwe aanwinst bij onze biljartvereniging is nodig, omdat we nog lang door willen gaan. Daarbij hoeft men niet perse in de competitie mee te spelen, maar kan men eventueel proberen om een bepaald niveau te bereiken.

Wie interesse heeft om zich bij Biljartvereniging De Wieken aan te sluiten is van harte welkom! Meer info op https://bvdewieken.jouwweb.nl/ Aanmelden kan bij secretaris Cees van den Bempt, tel. 06-83852221.[n]