Leden Scouting Sint Jan. FOTO GIJS BOGERS
Leden Scouting Sint Jan. FOTO GIJS BOGERS Gijs Bogers

Geslaagde groepsactiviteit bij Scouting St. Jan

ROOSENDAAL - Op zaterdag 26 september heeft Scouting Sint Jan uit Roosendaal samen met alle leden uit de groep een super toffe dag georganiseerd. Tijdens deze dag vol spelletjes konden de kinderen zich laten uitdagen en leuke groepsactiviteiten spelen.


Ondanks dat de weersvooruitzichten minder waren, bleek dit op de dag zelf enorm mee te vallen en hebben ze zelfs alle spellen buiten kunnen spelen.


Helaas geen weekend dit jaar

Normaal gaat de gehele groep een weekend lang samen weg, maar vanwege de huidige omstandigheden kon het dit jaar niet doorgaan. Zoals voorzitter Niek aangeeft: “Ieder jaar gaan we met alle leden en stafleden naar een mooie locatie in België. Hoewel wij nog aan het begin van de zomer een super zomerkamp hebben georganiseerd, blijft het lastig vooruitkijken naar wat wij kunnen en mogen organiseren. Daarom hebben wij dit jaar besloten niet naar België te gaan voor een heel weekend, maar in onze eigen Roosendaalse omgeving te blijven.” Ondanks dat corona ook voor de scouting betekent dat er goed opgelet moeten, lukt het toch iedere week weer een uitdagend programma neer te zetten. Het zorgt er ook juist voor dat nieuwe programma’s ontstaan. Zo kun je dan toch een hele mooie dag organiseren.


Komen kijken en meespelen

Scouting Sint Jan bestaat al 75 jaar en biedt iedere zaterdag ruim 100 enthousiaste kinderen een grandioos scoutingprogramma aan. Bent u ook benieuwd naar scouting, kom dan een keer op een zaterdag langs. Kinderen worden hier uitgedaagd en spelen, leren en maken vooral heel veel plezier met elkaar.

De eerste vier weken kunnen kinderen gratis op proef meedraaien om te ontdekken hoe tof scouting is!


Informatie

Enthousiast geworden en benieuwd naar onze club, kom dan op zaterdag langs.

Onze meiden komen samen van 10.00 tot 12.30 uur bij de kabouters en gidsen.

In de middag komen de jongens bij elkaar van 14.00 uur tot 16.30 uur.

Geef je direct op via onze website scoutingstjan.nl/index.php/lid-worden.

Voor vragen kunt u natuurlijk ook contact opnemen door een email te sturen naar info@scoutingstjan.nl.

Zien wij jou snel? Wij hebben er weer zin in![n]