Bijeenkomst zonnepark Roosendaalsche Vliet

ROOSENDAAL - Een groep agrarische ondernemers wil in de omgeving van Windpark Roosendaalsche Vliet een zonnepark realiseren, waarbij er voor de netaansluiting gebruik wordt gemaakt van de netinpassing van het windpark.


Graag nodigen we direct omwonenden en inwoners van de gemeente Roosendaal uit om hun input/inbreng te leveren en mee te denken om het idee te ontwikkelen naar een project. Dat kan op de volgende manieren:

Fysieke bijeenkomst

Er is een fysieke bijeenkomst op dinsdagavond 13 oktober vanaf 19:30 uur op een locatie in de gemeente Roosendaal. De bijeenkomst wordt volgens de coronamaatregelen georganiseerd. Dit betekent dat er een maximaal aantal deelnemers van 30 personen aangehouden wordt. We vragen u zich ook strikt aan de geldende coronamaatregelen te houden, dus 1,5 meter afstand in acht te nemen en thuis te blijven als u klachten heeft. Bij deelname is een mondkapje verplicht.

Digitale bijeenkomst

Verder is er de mogelijkheid om deel te nemen aan een digitale bijeenkomst op maandagavond 26 oktober om 19.30 uur. U ontvangt vooraf een link en informatie om via uw laptop of PC de bijeenkomst te kunnen volgen.

Individueel overleg

Wanneer u prijs stelt op individueel overleg, maken we met u een persoonlijke afspraak.


Aanmelden en meer informatie

Wilt u deelnemen aan een van deze bijeenkomsten? Meldt u zich dan vooraf aan via het inschrijfformulier op de website: www.zonneparkroosendaalschevliet.nl. Na uw aanmelding ontvangt u nadere informatie over de locatie, de werkwijze voor de digitale bijeenkomst en het programma. Bij een verslechtering van situatie rondom het coronavirus moeten we de fysieke bijeenkomst mogelijk uitstellen. U wordt hiervan tijdig op de hoogte gesteld. Aanmelden voor een van de bijeenkomsten kan tot en met uiterlijk zondag 11 oktober. Vanwege de coronamaatregelen kunnen we u voor de fysieke bijeenkomst alleen toelaten als u vooraf heeft aangemeld.

Meer informatie: www.zonneparkroosendaalschevliet.nl. Vragen: info@zonneparkroosendaalschevliet.nl.[n]