HSC’28 wint in Dongen en staat derde op ranglijst

HEERLE - Zes punten uit drie wedstrijden zorgt ervoor dat HSC’28 vorige week plek 3 op de ranglijst bezet. Nadat de eerste wedstrijd verrassend maar terecht werd verloren, herstelde de ploeg zich. Eerst tegen het met titelaspiraties spelende FC Drunen (1-3), een week later tegen DVVC uit Dongen (0-4).

HSC’28 begon sterk in Dongen en creëerde uit twee mooie aanvallen goede kansen, maar helaas werden deze niet benut. Later was het alsnog raak. Sander Feijen scoorde tweemaal en Barry Perk schoot zijn 200e (!) treffer tegen de touwen. Keeper Colin Janse stopte op slag van rust een toegekende strafschop.

Vlak na rust rondde Lars de Kok en snel uitgevoerde aanval bekwaam af en tekende hiermee voor de 0-4, de eindstand.

Vanwege het oneven aantal teams in de competitie was HSC’28 11 oktober vrij. Op 18 oktober mag het naar OVV’67 is Oosteind voor de vierde competitiewedstrijd.[n]