Uitgestalde 2e hands kleding. FOTO EGR
Uitgestalde 2e hands kleding. FOTO EGR EGR (Eigen Foto)

Kledingbeurs in EGR
'De Levensschool'

ROOSENDAAL - Op zaterdag 24 oktober wordt in het gebouw van de Evangelische Gemeenschap Roosendaal, info@egr.nl, “De Levensschool” aan de Benedendonk 1, van 14.00 tot 16.00 uur de halfjaarlijkse kledingbeurs gehouden.


De kledingbeurs van dit voorjaar was wegens Corona niet doorgegaan. We vinden het van een groot maatschappelijk belang om velen, en met name hen die weinig financiële middelen hebben, toch de mogelijkheid te geven om goede maar herbruikbare kleding te kopen. Daarom is besloten de kledingbeurs ook in deze moeilijke omstandigheden door te laten gaan.
Gelet de gestelde maatregelen bij “risiconiveau van 5, zeer ernstig” is deze beurs nog wel mogelijk. Zo is het nodig dat alle bezoekers vooraf een corona-check formulier invullen, een mondkapje dragen en worden er maximaal 10 bezoekers gelijktijdig in het gebouw toegelaten. Ook is er anders dan voorheen een vaste looprichting (dus her-en-der snuffelen is er nu niet meer bij); na binnenkomst bij de voordeur gaat u langs de tafels die in een U-vorm staan en uiteindelijk via de achter uitgang aan de oostzijde het gebouw weer gaan verlaten.
Onze eigen medewerkers staan binnen de ring van tafels, zowel voor hun eigen maar ook voor uw bescherming. Helaas is hierdoor minder ruimte om alle kleding voor u klaar te leggen.


Kleding inleveren
Vrijdag 23 oktober kunt u goede en bruikbare kleding inleveren van 09.00-21.00 uur en ook zaterdagmorgen 24 oktober is dat nog mogelijk van 10.00-12.00 uur. Alle overgebleven kleding wordt via een hulporganisatie verder verspreid aan hulpbehoevenden ter beschikking gesteld. Wat over is gaat dus niet weg, maar krijgt nog steeds een goede bestemming.[n]