Aangepaste activiteiten van AIC Roosendaal

ROOSENDAAL - Helaas zijn de regels om het Covid-19 virus afgelopen week strenger geworden. Dit heeft ook vervelende consequenties voor AIC Roosendaal.


In overleg met de gemeente Roosendaal en een afvaardiging van de overige Wijkhuizen in onze gemeente, is er besloten dat deze allemaal voorlopig 4 weken dicht gaan. Dit houdt voor ons in dat we, in onze locatie Wijkhuis de Wieken, niet terecht kunnen in deze periode.


Geen lotgenotendag

We hebben daarom besloten om het lotgenotencontact van 19 november op voorhand te cancelen. Als alles meezit gaat onze locatie misschien weer open, maar we denken verstandig aan te doen om dit niet af te wachten. We vinden het vervelend om op het allerlaatste moment de aangemelde bezoekers te moeten mededelen dat het toch niet doorgaat.


Hoe gaan we nu verder?

Dit jaar hebben we nog 2 lotgenotencontact momenten ingepland op 27 november en 11 december.

We hopen dat deze wel door kunnen gaan en hiervoor zult u ook t.z.t. een uitnodiging ontvangen.

Echter willen we er al wel bij vermelden dat deze lotgenotencontacten onder voorbehoud zijn. Dit is allemaal afhankelijk hoe de regelgeving verder zal verlopen.


Meer info?

Voor meer informatie kijk op onze website: www.nva-nb.nl of kijk op onze facebook pagina. Daar vindt u het laatste nieuws. Een mail sturen kan ook altijd naar: aic-roosendaal@nva-nb.nl.[n]