Afbeelding
Foto:

Gezinsvoorstelling Vier de Wind uitgesteld

ROOSENDAAL - De gezinsvoorstellingen Vier de Wind, die plaats zouden vinden op 30 en 31 oktober, zijn uitgesteld naar 11 en 12 juni 2021.


28 september zijn er aangescherpte coronamaatregelen afgekondigd die veel invloed hebben op evenementen zoals onze voorstelling Vier de Wind. Alhoewel wij de voorstelling zo veilig mogelijk hadden ingericht op basis van alle bestaande maatregelen van vóór 28 september, is het voor ons op dit moment helaas niet mogelijk om met de nieuwe maatregelen de voorstelling plaats te laten vinden. Daarom wordt de voorstelling uitgesteld.

De afgelopen twee weken zijn we als organisatie druk in gesprek geweest met alle partners, verenigingen, locatiehouders, fondsen en andere betrokkenen om geschikte data te vinden om Vier de Wind plaats te laten vinden. Deze data zijn 11 en 12 juni 2021.

We vinden het erg jammer dat we de voorstelling niet uit kunnen voeren op 30 en 31 oktober; de voorbereidingen waren (en zijn) in volle gang. 30 en 31 oktober sluiten we het repetitieproces kleinschalig af, om het in het voorjaar weer op te kunnen pakken. Maar hoe dan ook: Vier de Wind blaast door![n]