Themabijeenkomst Online Privacy in bibliotheek

Bibliotheek West-Brabant organiseert vrijdag 30 oktober van 10.00 tot 12.00 uur in samenwerking met Erik Reuvers, specialist op het gebied van digitale geletterdheid, een themabijeenkomst over online privacy.


Tijdens de bijeenkomst wordt uitgelegd hoe je een veilig wachtwoord kunt kiezen, wat er online bekend is over je, hoe je jezelf online kunt beschermen en wat er te doen is tegen internetfraude.


Locatie

De bijeenkomst wordt gehouden in het theater van Parrotia, toegankelijk via Bibliotheek West-Brabant, Markt 54a, Roosendaal.

Wat is Online Privacy?

Op het internet is tegenwoordig nog maar weinig privé. We liken, taggen en chatten wat af. Zeker in deze tijd waarin we steeds meer het internet opzoeken of nodig hebben. We staan daarbij niet altijd stil bij het feit dat alles wat je online zet te achterhalen is. Vaak zeggen mensen: “Ik maak me er niet druk om, want ik heb niets te verbergen.” Maar is dat wel een verstandige houding? Deze bijeenkomst gaat in op deze onderwerpen.


'Ik heb niets te verbergen'



Aanmelden
De gratis themabijeenkomst biedt plaats aan maximaal 30 personen.

Graag per mail aanmelden bij Hannelore Engels (h.engels@bibliotheekwb.nl o.v.v. naam, e-mail en telefoonnummer) of in Bibliotheek Roosendaal.[n]