Boosters aspiranten kampioenen. FOTO SHV BOOSTERS
Boosters aspiranten kampioenen. FOTO SHV BOOSTERS

Boosters honkbal aspiranten kampioen

ROOSENDAAL - Het soft- en honkbal seizoen 2020 werd ten goede van Covid-19 een bijzonder seizoen. Normaal gesproken beginnen de competities begin april en dat werd nu pas begin juli. Maar er kon gelukkig gespeeld worden!


Met een opnieuw gemaakt wedstrijdschema door onze sportbond KNBSB stonden er toch nog zo’n 12 of 13 wedstrijden op de planning (normaal 18).


11 wedstrijden
De aspiranten (leeftijd 11 t/m 15 jaar) van soft- en honkbalvereniging Boosters (sportpark Vierhoeven) hebben uiteindelijk 11 wedstrijden kunnen spelen en daarvan hebben zij er maar één verloren.
Zo werden zij in hun poule met nog 7 andere teams kampioen!
En ook al viel de laatste wedstrijd in het weekend van 17 oktober alsnog weg t.g.v. de aangescherpte maatregelen en kon er geen feestje worden gevierd op het veld, we zijn natuurlijk super trots op ze!


Vrijblijvend aan een training meedoen


De wedstrijden zijn klaar en de trainingen ook, vanaf 21 november hopen de teams naar binnen te gaan voor de winterperiode.


Info
Voor iedereen die eens kennis wil komen maken met deze leuke sport, je mag altijd vrijblijvend een aantal trainingen mee komen doen! Binnen alle teams van verschillende leeftijden is altijd plek voor nieuwe spelers. Stuur gewoon even een mail naar voorzitter@shv-boosters.com.

Voor meer informatie.
Zie ook www.shv-boosters.com.[n]