BSC Voetbal Academy heeft grote ambities

ROOSENDAAL - Het opleidingsprogramma waar de selectiespelers van BSC Voetbal Academy aan deelnemen biedt het beste wat er te krijgen is in West-Brabant. Drie keer per week trainen gecombineerd met extra trainingen op specifieke voetbal-ontwikkelpunten, performance testen en een App waarin prestaties worden vastgelegd.


In samenwerking met Plus Gommers en Aleco Sport Visions gaan de spelers en trainers van de teams JO13-1, JO15-1 & JO17-1 een speciaal programma van masterclasses, teambuilding en individuele sessies volgen. Naast het huidige Clubzorg pakket is ook dit aanvullende programma op topsport niveau! De talenten bij BSC krijgen extra trainingen van gediplomeerde trainers, maken gebruik van het topsport clubzorgpakket en worden ondersteund en begeleid door professionals van het high performance team ((para-)medische begeleiding, mental coaching en voedingsadvies) . Een voetbal opleidingsprogramma welke zijn gelijke in de regio niet kent en van een niveau dat op onderdelen te vergelijken is met dat van BVO’s. BSC & PLUS Gommers zijn een partnership aangegaan om de Voetbal Academy naar een nog hoger plan te tillen. Hiermee wordt het mogelijk gemaakt om aankomend seizoen concrete stappen te zetten richting een regionaal gecertificeerde voetbal opleiding.

De ambities en toekomstplannen van de BSC Voetbal Academy zijn groot! Zo groot zelfs dat er op dit moment een project team van ondernemers en verenigingsmensen aan het werk is aan een uitbreidingsplan van de huidige faciliteiten. Een Indoor Soccer hal gecombineerd met een sporthal voor de breedtesport. Er is in ieder geval genoeg ruimte en parkeergelegenheid. Heb jij de droom om profvoetballer te worden en wil jij jouw voetbal skills optimaal ontwikkelen? Denk jij dat je talent hebt voor voetbal? Dan komt binnenkort jouw kans. BSC gaat begin 2021 weer talentendagen organiseren, houd de Bode, website en Facebook van BSC goed in de gaten!

Talentvolle voetballers hoeven uiteraard niet te wachten maar kunnen zich direct aanmelden om in te stromen in de BSC Voetbal Academy. Aanmelden voor een stage traject? Neem dan contact op via: info@bscroosendaal.nl[n]