Zaterdag 7 november

Geen inzameling bij St. Josephkerk

9:30 |

Naar aanleiding van de maatregelen met betrekking tot het coronavirus is besloten GEEN inzameling van kleding voor Mensen in Nood en van spullen voor de rommelmarkt en boekenmarkt te houden op zaterdag 7 november. Dank voor uw begrip!

Zondag 8 november

Bierproeverij Roosendaals Biergilde

14:00 | Café de Sjoes

Het Roosendaals Biergilde organiseert op zondagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur haar maandelijkse bierproeverij in café de Sjoes in Roosendaal. Deze thematische proeverij wordt georganiseerd door een lid van het gilde. Niet-leden kunnen zich aanmelden voor de proeverij via coordinatorenproeverijen@roosendaalsbiergilde.nl. Kijk voor meer informatie op www.roosendaalsbiergilde.nl.


Woensdag 11 november

Bekendmaking protocol Mastepinnelaand

19:00 |

Stichting Kindercarnaval de Mastepinne maakt op woensdag 11 november 2020 om 19.11 uur het protocol van 2021 online bekend. Via het YouTube-kanaal van de stichting worden de prins, sjampetter, grootste boer en nar geheel coronaproof aangekondigd. Kijk voor meer informatie op http://bit.ly/youtubemastepinne en klik op ‘Abonneren’ om automatisch op de hoogte te blijven van alle nieuwe video’s. De carnavalsactiviteiten van 2021 in Wouwse Plantage worden later bekendgemaakt op de website. Bij toekomstige evenementen wordt de veiligheid van de inwoners hoog in acht genomen. Het motto van Mastepinnelaand in 2021 is ‘Ut zit wel snor’. Kijk voor meer informatie op www.mastepinnelaand.nl om op de hoogte te blijven.