Voor alle kinderen is er een Sinterklaascadeautje

ROOSENDAAL - Cultuurcompaan, stichting Paul en stichting Leergeld hebben dit jaar de handen weer ineen geslagen om ervoor te zorgen dat álle kinderen een sinterklaascadeautje krijgen, dus ook de kinderen uit gezinnen waar niet zoveel geld beschikbaar is.

Veel van deze gezinnen zijn al bekend bij Stichting Leergeld of Stichting Paul omdat zij al een tegemoetkoming in kosten voor ouderbijdrage voor de school of sport krijgen. Om deze ouders te helpen krijgen zij een cadeaubon toegestuurd, die ze in een speelgoedwinkel of op de webshop kunnen inwisselen voor een mooie verrassing op 5 december. Voor de kinderen 0 tot 10 jaar is dat een Intertoys bon van € 22,50 (tot 10 jaar), voor de kinderen van 11 tot 13 jaar een bon van 20 euro van de webwinkel V&D.


Aangeschreven

Deze gezinnen zijn inmiddels aangeschreven en weten dat deze bonnen eraan komen. In de komende weken worden de bonnen verstuurd naar de de email-adressen. "Als er geen email bij ons bekend is, worden ze persoonlijk afgeleverd. En dan kan de voorpret beginnen, uitzoeken en bestellen."


Informatie

Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact op met Stichting Paul of stichting Leergeld; info@stichtingpaul.nl; Leergeld.RSD@kpnmail.nl . Of bel 0165 399150 (maandag en woensdagochtend 9-13.00 uur). Deze actie is mogelijk gemaakt door een aantal gulle gevers die we, mede namens ongeveer 800 blij verraste kinderen, hartelijk danken.[n]