De Aop op het Kerkplein van Nispen
De Aop op het Kerkplein van Nispen J. Goorden

Bekendmaking leutaanvoerders Aopelaand

NISPEN - Op 14 november om 19.11 uur worden de nieuwe leutaanvoerders bekend gemaakt voor Aopelaand. In verband met de Corona-maatregelen zal de bekendmaking online plaatsvinden op YouTube.


Kort daarna zal het ook te zien zijn via een link op Facebook. Nog ter info; De lichtjesoptocht gaat dit jaar niet door. Dit kan en mag niet binnen de thans geldende regels.


Carnaval 2021 in Aopelaand

Vanwege de geldende Corona-maatregelen kan carnaval in 2021 niet worden gevierd zoals we dat gewend zijn. Stichting Carnaval Nispen heeft, op basis van de thans geldende regelgeving, moeten besluiten dat de volgende evenementen volgend jaar niet plaats kunnen vinden: Colabal in Wouwse Plantage; Leutlunsj; Carnavalsoptocht; Poffertjes Prieke; Aopkesmiddag; Afsluitavond met haring happen.

Stichting Carnaval Nispen houdt de Corona-maatregelen nauwlettend in de gaten en zal begin 2021 nogmaals bekijken wat er binnen de dan geldende maatregelen mogelijk is.


Hoor tum gaon

Stichting Carnaval Nispen laat carnaval 2021 echter niet stil voorbij gaan, dit past ook niet in het motto “Hoor tum gaon”.

De nieuwe hoogheden zullen regelmatig van zich laten horen en waar mogelijk laten zien in de carnavalsperiode.

We gaan ervoor zorgen dat we tijdens de carnavalsperiode er toch een leutige draai aan gaan geven. Houdt hiervoor onze website www.carnaval-nispen.nl in de gaten en onze Facebook-pagina. Kortom u hoort nog van ons, ofwel

“Hoor tum gaon”![n]