Kennis-, groei-, en innovatievouchers voor ondernemers

Ondernemers binnen de gemeente Roosendaal kunnen vanaf deze week vouchers aanvragen voor de inkoop van extra kennis gericht op het innoveren of vernieuwen van een product, proces of dienst.

Met de kennis-, groei- en innovatievoucher kunnen ondernemers een boost geven aan hun innovatieve uitdagingen. De vouchers vertegenwoordigen een waarde tot maximaal € 2000,- waarbij een eigen bijdrage door de ondernemer wordt gevraagd van 33% van het totale bedrag. Zij kunnen de voucher inzetten bij verschillende (lokale) partners. Zo kunnen ze bijvoorbeeld terecht bij de Associate Degrees Academie. Studenten kunnen bijvoorbeeld een concreet vraagstuk uit het bedrijf verder laten groeien of ontwikkelen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op via economie@roosendaal.nl of direct met de uitvoerende instantie. Kennis-, groei- en innovatievouchers worden verstrekt als er wordt voldaan aan de voorwaarden, de voucher wordt ingezet voor één van de geselecteerde programma's en zolang er middelen beschikbaar zijn. [n]