Project ‘Ik vergeet je niet’ gaat door!

ROOSENDAAL - Inwoners van Roosendaal creatief aan de slag via opdrachtenboek. Het project ‘Ik vergeet je niet’, een initiatief van CultuurCompaan en CC educatie, krijgt een vervolg. Waar deelnemers - inwoners uit alle hoeken van Roosendaal en de omliggende dorpen - eerst wekelijks een opdracht aangereikt kregen, worden nu meerdere, gevarieerde en creatieve opdrachten gebundeld in een boek.


In de eerste week van december, in de aanloop naar Sinterklaas, trapt de organisatie af met een brochure. Dit is een voorproefje op het feestelijke en uitgebreide opdrachtenboek dat rond de kerstdagen wordt uitgebracht. Beide uitgaven worden verstuurd naar de reeds bekende deelnemers van het project. Daarnaast worden zowel de brochure rond Sinterklaas als het opdrachtenboek met de kerstdagen huis aan huis verspreid, tegelijk met de Roosendaalse Bode.


Aanmelden nieuwe deelnemers


Nieuwe deelnemers worden aangemoedigd zich aan te melden bij CultuurCompaan; dit kan door te mailen naar info@cultuurcompaan.nl. Als presentje ontvangen nieuwe deelnemers een uniek ‘Ik vergeet je niet’-tasje, het tasje dat de ‘eerste lichting’ deelnemers bij de start van het project in maart heeft ontvangen.


Meer informatie
Kijk voor meer informatie op:
www.cultuurcompaan.nl/
ik-vergeet-je-niet.[n]