Programma BSC Voetbal Academy

ROOSENDAAL - Als je begint met voetballen doe je dat omdat je het leuk vind. Omdat je het zo leuk vind wil je er uiteraard ook steeds beter in worden. Ontwikkelen met behoud van plezier hebben in het spelletje om uiteindelijk jouw droom te realiseren. Wil jij meer uit je voetbalcarrière halen? Ben jij een ambitieuze en talentvolle voetballer? Het programma van de BSC Voetbal Academy is het beste en meest uitgebreide wat er in de regio te krijgen is.


Naast teamtrainingen zijn er individuele trainingen op ontwikkelpunten, masterclasses op het gebied van sportvoeding, mentale ondersteuning en teamontwikkeling. We testen onze spelers met regelmaat op hun ontwikkelingen en doen uitgebreid preventief medisch onderzoek naar zogeheten “weak-links”. Op deze manier weten wij en jij precies waar je staat als voetballer en waar je stappen in kunt maken om nog beter te worden. Ons team van specialisten helpt spelers bij het trainen en finetunen van hun talent zodat de individuele prestatie-lat nog hoger komt te liggen.
Veel beginnende voetballers hebben een droom om profvoetballer te worden. Investeren, grenzen verleggen, keihard trainen en 100% focus op die droom. Als speler is het essentieel om jezelf te ontwikkelen. Omdat iedereen andere ambities en andere dromen heeft, is het belangrijk om heel goed te kijken wat jouw persoonlijke ambities zijn.
Het technisch kader, de trainers en coördinatoren gaan samen met jou aan de slag om concrete doelen te formuleren, aan de slag te gaan en per periode samen te evalueren. De spelers bepalen zelf het uiteindelijke doel, zij geven aan waar de lat ligt. De organisatie en mensen gaan zich vervolgens 100% inzetten om de spelers hierin te ondersteunen, begeleiden en winst te behalen. Kortom, jij wordt als speler omringd door de juiste mensen in een omgeving die topsport ademt.


Keuzes
Het begint allemaal met de juiste keuzes maken. Talenvolle voetballers met ambitie en de juiste mentaliteit. Ze bepalen zelf waar ze uiteindelijk willen komen. De BSC Voetbal Academy heeft hiervoor een programma dat zijn gelijke niet kent in de regio, het beste voor de beste! Plezier staat voorop, een voorwaarde voor ontwikkelen. Geloof in je eigen talent, een netwerk van professionals, trainers en technisch kader die net als jij nooit opgeven. We laten je zien wat het inhoud om te leven als een prof en begeleiden jou in het maken van de juiste keuzes hierin.
Meer infor: info@bscroosendaal.nl.[n]