DVO'60 Walking Football voor 60+

ROOSENDAAL - Elke woensdagmorgen trainen 60 plussers op de velden van vv DVO'60 en dit van 09.45 tot 11.00 uur. De training wordt gegeven door de bekend Roosendaalse voetbaltrainer Reinald Boeren.


Ook in deze Corona tijd wordt erop aangepaste wijze getraind. Ben je 60 jaar of ouder, man of vrouw, en wil je fit blijven kom dan een keer trainen bij het Walking Football. Informatie bij P van Osta, tel: 0165-544709 of e-mail: losta@kpnmail.nl.
Vrijdag 18 december wordt een bizar jaar afgesloten met een speciale training. Ook wordt dan de Winterkoning en de Winterkoningin van het Walking Football bekend gemaakt. Hierna volgt een kort winterstop en is de eerste training weer op woensdag 6 januari 2021.




Jeugd sluit
voetbaljaar af
met training


Op zaterdag 19 december sluit de jeugd van DVO'60 het voetbal jaar af met een training die in het teken zal staan van Kerst. Tijdens deze training zal de Kerstman een bezoek brengen.


Winterstop
Van 21 december t/m 3 januari is het winterstop. Maandag 4 januari begint de trainingen weer. Ben je 4 jaar of ouder en wil je graag voetballen meldt je dan aan bij Dhr Oliekan e-mail
oliekan@home.nl.[n]