Afbeelding
Foto:

VLP Roosendaal start jongerenafdeling: JONG VLP

ROOSENDAAL - De lokale politieke partij VLP is uitgebreid met een eigen jongerenafdeling: JONG VLP. De jongerenafdeling biedt jonge Roosendalers (14 - 27 jaar) de gelegenheid een uitgebreide ‘kijk in de keuken’ van de VLP te nemen, een kans om hun politieke interesses te verkennen en kennis te maken met het politieke speelveld. En om hun gevraagde én ongevraagde advies te geven. Hiertoe is onder meer gelegenheid bij het wekelijkse fractieberaad.


Voor jongeren met ambitie in de politiek is dit een buitengewoon mooie opstapen leerervaring voor de start van hun politieke carrière. Er zijn heel wat politieke onderwerpen waar jongeren bij betrokken kunnen worden. VLP Roosendaal biedt jongeren vanaf nu een platform om bij die onderwerpen betrokken te raken én op te komen voor hun politieke belangen: JONG VLP.

“Roosendaal is onze stad, ons thuis en onze trots. Die liefde voor Roosendaal begint al van jongs af aan. Samen maken wij van Roosendaal een gemeente waar iedereen zich veilig en thuis kan voelen! Ben je van mening dat er meer (starters)woningen beschikbaar moeten zijn in de gemeente Roosendaal omdat je toe bent aan de volgende stap in je leven? Vind je meer werkgelegenheid belangrijk in de gemeente omdat je niet aan een bijbaan kunt komen of na je studie geen werk dicht bij huis kunt vinden? Voel je je niet altijd veilig op straat? De jongerenafdeling denkt met je mee!”

Vanwege corona is het niet mogelijk om op dit moment een officiële aftrap te organiseren. Ben je geïnteresseerd of gewoon nieuwsgierig naar de activiteiten van JONG VLP? Neem dan contact op met bestuurssecretaris Robin de Bakker via 06-29758075 of vlpbestuur@gmail.com.[n]