Virtus onder 23 wedstrijden

ZEVENBERGEN - Virtus <23 heeft in november en december twee wedstrijden gespeeld tegen Oosterhout. Deze wedstrijden worden gebruikt om talentvolle junioren aan een hoger niveau te laten ruiken. Belangrijk is het creƫren van weerstand. Weerstand is goed voor de ontwikkeling van spelers.

Deze wedstrijden tegen Oosterhout lieten zien dat Virtus ook de komende jaren kan beschikken over kwalitatief prima doorstroming vanuit onze jeugd. Onze senioren selectie beschikt over een groot aantal spelers die de laatste jaren de overstap al hebben gemaakt vanuit onze jeugd. Ook de teams 4 en 6 bestaan uit spelers met een gemiddelde leeftijd van 20 tot 22 jaar. Spelplezier is dan ook de basis.

Op 18 februari spelen we met onder de 23 uit tegen Sprundel om 20.00 uur. Daarna worden er nog 2 wedstrijden geregeld. De selectie voor deze wedstrijden wordt in onderling overleg tussen de selectietrainers. JO19-1 trainer en TC bepaald. De begeleiding is in handen van de trainers van het 2e elftal en de JO19-1.

De selectie voor deze <23 wedstrijd is op de zaterdag voorafgaande aan de wedstrijd op het publicatiebord in de kantine te bekijken. [l]