Reünie SKW soos Catch'88

ZEVENBERGSCHEN HOEK - Op vrijdag 14 februari wordt er een spetterende reünie gegeven van soos Catch’88 in gemeenschapshuis de Zevensprong in Zevenbergschen Hoek. We starten als vanouds om 20.00 uur en eindigen om 01.00 uur, waarbij we volop muziek draaien uit de “oude “tijden met de DJ’s van weleer.

De soos is ooit begonnen in de jaren 70 onder de naam soos Walhalla en kenden zijn hoogtepunt in de jaren 1990-2005 met de naam Catch’88 waarbij we bezoekersaantallen hadden van 200 jongelui per avond. Jeugd afkomstig uit Zevenbergschen Hoek, Moerdijk, Zevenbergen, Made, Hooge- en Lage Zwaluwe, Terheijden en Klundert. We waren een regionale uitgaansgelegenheid! Daarom willen we deze oude tijden eenmalig laten herleven met deze reünie. En hopen we op vele mensen en gezichten uit die tijd, die dus de soos bezochten.

We hebben wel een kaartverkoop die gestart is op 6 januari bij Elly Ackermans, Dorsvlegel 1 in Zevenbergschen Hoek. Ze is ook telefonisch te bereiken 06-27525296 en via mail elly.ackermans@hotmail.com. Let op vol is vol, we hebben 200 kaartjes in totaal dus wees er snel bij! [l]