Een van de kinderen die een boom mee sleept om aan te leveren. FOTO HANS KLIJN
Een van de kinderen die een boom mee sleept om aan te leveren. FOTO HANS KLIJN Hans Klijn

Kerstboomverbranding en nieuwjaarsreceptie Dorpstafel Standdaarbuiten

STANDDAARBUITEN - Ondanks het gebouwde tankstation is er toch weer toestemming verleend om een kerstboom verbranding te houden aan de Markweg in Standdaarbuiten.

Daarom kunt u na nieuwjaar in Standdaarbuiten uw kerstboom aan straat zetten, zodat de kinderen van Standdaarbuiten deze kunnen verzamelen. Op woensdag 8 januari kunnen kinderen vanaf 15.00 tot ongeveer 17.00 uur de kerstbomen aanbieden op de vrachtwagen/carpool parkeerplaats aan de Markweg en zullen door Dorpstafel Standdaarbuiten in ontvangst worden genomen. Ook dit jaar krijgen de kinderen weer 50 ct. per boom. Breng jij de meeste kerstbomen.

De kinderen met hun ouder(s) en de overige inwoners van Standdaarbuiten zijn vanaf 18.30 uur uitgenodigd om, onder het genot van een bekertje gratis warme chocomelk of een warme glühwein, te komen kijken hoe de brandweer de kerstbomen aan zal steken om 19.00 uur. De Dorpstafel hoopt dit jaar heel veel kerstbomen te mogen ontvangen en ook veel toeschouwers te mogen begroeten tijdens dit mooie schouwspel en hiermee het jaar goed te mogen beginnen. U bent van harte welkom. [l]